25. elokuuta 2016

Tauluja seiniin

Tänään otin vasaran kauniiseen käteen ja aloin naputella tauluja seiniin. Se homma on ollut tekemättä jo pitkään. Eteisen peilin tuunasin jo jokin aika sitten mustalla spraymaalilla, samoin pari vanhaa pähkinäpuista kehystä saivat saman käsittelyn. Ananastaulussa on kehystettynä kortti, jonka sain siskoiltani synttärilahjaksi maaliskuussa. Ja Keep calm and take a moustache on tulostettu netistä, eipä kivojen taulujen tarvi aina olla jotain kalliita julisteita. ;)

20. elokuuta 2016

Kukkia, kukkia ja pihahommia vol. 12

Tänään ostin Tokmannilta viherkasveja ja syyskukkia. Viherkasvien nimistä minulla ei ole kyllä hajuakaan, mutta kiva piristys ne ovat joka tapauksessa. :) Eilen muuten vaihdoin olkkarissa hiukan järjetystäkin, nojatuolit pääsivät takan viereen ikkunanurkkaukseen ja hyllykkö joka oli siinä aiemmin siirtyi telkkarin viereen.

16. elokuuta 2016

Oodi takalle

Ihan viaton kännykällä räpsäisty kuva voi johtaa olkkarin äkilliseen siistimiseen ja kameran esille kaivuuseen. Tänään oli niin kylmä jo sisällä, että piti ihan takkaa alkaa lämmittää. Otin sitten kännykällä siitä kuvan instaan ja innostuin kuvaamaan olkkaria vähän enemmänkin. Olenhan sitä tässä kyllä lupaillutkin, joten tässä näitä nyt tulee. :)

15. elokuuta 2016

Pihahommia vol. 11

Taas on tehty ylläri pylläri vähän pihahommia. :) Eilen laitettiin miehen kanssa pätkä rinnettä kuntoon. Laitettiin kangas ja kuorikatetta rinteeseen ja istutettiin muutama havu. Pieniä raukat on vielä, mutta eiköhän ne kasva. Meillä on kolmea erilista havua, kääpiövuorimäntyä, sinikatajaa ja tuiviota.

12. elokuuta 2016

Makuuhuonejuttuja ja Pihahommia vol. 10

Kuopuksella nousi lämpö viime yönä, luultavasti nelivuotisneuvolassa saamansa rokotteen vuoksi, ja olen ollut tämän päivän tytön kanssa kotosalla. Ajattelin laittaa pari kuvaa vaihteeksi sisustuksestakin, mutta tulee niitä pihajuttuja tässäkin postauksessa. ;) Kävin kesälomalla lasten kanssa Ikeassa ja sieltä tarttui taas mukaan jos jotakin. Kunhan aikaa on enemmän laitan myös olkkarista ja yläkerran aulasta juttua. Nyt tulee kuvia makuuhuoneesta, jonne hankin yöpöydän ja uuden lampun.

9. elokuuta 2016

Turnajaisväsymystä eli Pihahommia vol. 9

Eilen laitoin paremminkin varjonpuolella viihtyviä kasveja Taimimoision lähetyksestä multiin. Etupihan penkkeihin pääsivät tarhakeijunkukka Caramel, haltiankukka Burnished Bronze sekä kuunliljat Earth Angel ja Twilight. Muut kasvit odottelevat vielä vuoroaan.

4. elokuuta 2016

Joulu ihmisellä ja Pihahommia vol. 8

Voi kuinka sitä voikaan ihminen ilahtua kasvilähetyksestä! :D Tilasin Taimimoisiolta perennoja ja muutaman pensaan matkahuollon kautta. Tänään purin paketit pihalle, mutta en pääse ihan vielä istuttamaan niitä. Ihan kuin joulu olisi ollut kun niitä availi. Tarhapäivänlilja Pink Damask on ihana, samoin mustaselja Black Lace ja tarhakeijunkukka Caramel.