31. joulukuuta 2016

Hyvää Uutta Vuotta!

Lahjaksi saamamme amaryllis on kukkinut muutaman päivän. On se vaan kaunis. Näiden kuvien myötä toivotan kaikille Onnellista Uutta Vuotta 2017!

26. joulukuuta 2016

Tapaninpäivän kuvakulmia

Kyllä tämä Joulu vain on ihanaa aikaa. Aattona oltiin kotosalla, mieheni äiti ja pikkuveli olivat meillä. Aatto meni normaalin kaavan mukaan: lounaaksi riisipuuroa ja sekahedelmäsoppaa, jouluruokien valmistelua ja hääräämistä, haudoille viemään kynttilöitä, joulusauna, jouluruoka ja tietysti Joulupukki lahjoineen. Saimme kivoja lahjoja kaikki. Joulupäivänä kävimme anopilla ja tänään Tapaninpäivänä mieheni isän ja hänen vaimonsa luona. Jouluruokaa ja suklaata on syöty monta päivää monessa paikassa ähkyyn asti ja vielä olisi omissakin kaapeissa syötävää.

23. joulukuuta 2016

Hyvää Joulua!

Kokeilin uutta pöytäliinaa ja joulupöydän koristeluja huomista iltaa varten. Väreinä tämän vuoden joulussa meillä on vihreä, mustaa ja valkoista. Joukossa hiukan kimaltavaa ja kultaa. Pöytäliina pitää tosin ottaa vielä pois, muuten se ehtii likaantua vielä moneen kertaan. Näiden jouluisten kuvien myötä toivotan kaikille erittäin hyvää ja rentouttavaa joulua!

19. joulukuuta 2016

Joulukuusi

Eilen tuotiin joulukuusi sisään ja koristeltiin. Harmi kun tuota päivänvaloa on niin vähän tarjolla tähän aikaan vuodesta, hiukan hämäriä kuvia siis tällä kertaa. Kivasti se kuusi tuo jo joulun tuntua kotiin.

7. joulukuuta 2016

Kotimme parhaat puolet

// Yhteistyössä Jukkatalo

Nyt kun on asuttu vuosi tässä kodissa, sitä osaa jo sanoa, mitkä ratkaisut ovat olleet parhaiten onnistuneita. Ajattelin nostaa tähän postaukseen viisi parasta kohtaa kodissamme. Pohjapiirustuksia pääset katsomaan TÄÄLTÄ. Kohdat eivät ole missään paremmuusjärjestyksessä.


6. joulukuuta 2016

Hyvää Itsenäisyyspäivää!

Löysin kaupasta jouluruusun ja pakkohan se oli kotiin kantaa. Tein sivupöydälle pienen asetelman kynttilöineen. Näiden kuvien myötä toivotan kaikille oikein hyvää ja leppoisaa Itsenäisyyspäivää!