22. helmikuuta 2017

Blogger Recognition Award -tunnustus

1. Kirjoita postaus palkinnosta logoineen. Sain Terrafiore - Puutarhassa -blogia kirjoittavalta Ritvalta Blogger Recognition Award -tunnustuksen sekä haasteen, johon liittyy muutama kysymys bloggaamisesta. Kiitos tunnustuksesta! :)

11. helmikuuta 2017

Viikonloppukukat

Ostin eilen vaihteeksi neilikoita viikoloppukukiksi. Vaikka tulppaanit on ihania, niin ei niitä sentään joka kerralla viitsi ostaa. Nämä valkoiset neilikat on ihanasti hiukan pinkkiin vivahtavia. Eilen laitoin auringonpaisteen innoittamana jo keväisempiä vilttejä ja tyynynpäällisiä olkkariin. Mukavaa lauantaita kaikille!


10. helmikuuta 2017

Kevättä rinnassa

Odotan kevättä jo kuin kuuta nousevaa. Tällainen aurinkoinen päivä saa uskomaan ettei siihen ole enää kuin pieni hetki. Onneksi lähdemme parin viikon päästä Thaimaan lämpöön ja kun palataan, onkin jo maaliskuun puoliväli.

5. helmikuuta 2017

Hyvää Runebergin päivää!

Pitihän sitä Runebergin päivän kunniaksi parit tortut hakea kaupasta. Alkoi nimittäin sellainen painostus heti aamusta. Ensin meinattiin tehdä itse, mutta ei löytynyt värkkiä, vaikka niihin voi kai laittaa melkein mitä vain kaapista löytyy. Kun olisi kuitenkin pitänyt käydä kaupassa, päätin saman tien ostaa valmiit tortut. Hyvää Runebergin päivää!

4. helmikuuta 2017

Tulppaanikimppu ja siemenhulluutta

Tämä päivä tuntuu mennen ihan harakoille. Aamulla puhkuin intoa alkaa siivoushommiin, mutta yllättäen alkoi viluttaa ja tuli tosi heikko olo. Piti laittaa maate sohvalle. Meillä on lapsilla ollut kuumetta ja huonovointisuutta ja nyt se ilmeisesti iski minuunkin. Ei tullut sitten siivouspäivää, mutta kai sitä lepoakin tarvii. Sisko kävi nuorimaisemme kanssa kaupoilla tänään ja he toivat minulle kimpun tulppaaneja. Se sopii kivasti mehikasvien kanssa tuohon keittiön pöydälle. :)

3. helmikuuta 2017

Asu Hyvin -lehti

Syyskuussa saimme vieraaksemme Jukkatalon Asu Hyvin -lehden kuvaustiimin. Kerroin siitä tässä postauksessa. Olin vähän etukäteen jännittänyt, miten sitä osaakaan olla kameran edessä, mutta ihmeen kivuttomasti se meni. Sain lehden käsiini jo jokin aika sitten, mutta nyt vasta ehdin sitä täällä vilauttamaan. Elämä tuntuu olevan kovin hektistä. Hassua ja hirveän epätodellista (mutta ihanaa) katsella kuvia omasta kodista ihka oikean painetun lehden sivuilta. :)