27. maaliskuuta 2017

Nurinkurista

Kirjahyllyn kirjava väritys alkoi kyllästyttää. Tai ei hyllyn vaan niiden kirjojen. Päätinkin vaihtaa kirjat väärin päin ja jo yhtenäistyi ilme. Nyt ei vain löydä hakemaansa kirjaa kovinkaan helposti. :) Ikeasta tarttui mukaan kivat puunväriset kotelot lehdille.

26. maaliskuuta 2017

Aurinkoinen sunnuntai

Onpas tänään ollut aurinkoista ja ainakin mittarin mukaan lämmintä, mutta kova tuuli on kyllä käynyt koko päivän. Grillikausi avattiin meillä tänään, tosin ei ihan vielä syöty terassilla vaan siististi sisätiloissa. Auringonvalon innoittamana siivosin keittiön kerrankin kunnolla ja räpsin hiukan kuvia. Mukavaa sunnuntai-iltaa!

25. maaliskuuta 2017

Shoppailua ja viherkasveja

Tänään pidettiin perheen naisten kesken shoppailupäivä. Aamupalan jälkeen hypättiin esikoisen ja kuopuksen kanssa autoon ja hurautettiin pitkästä aikaa Tampereen Ikeaan. Olen jo pitkään halunnut hyllyä viherkasveille tuohon olohuoneen ikkunoiden eteen ja tänään oli aikataulussa sellainen kolo, että päästiin ostoksille. Tulihan sieltä Ikeasta tietysti taas muutakin ostettua ja paluumatkalla poikkesimme Pirkkalassa kauppakeskus Veskassa, kun esikoisen oli pakko päästä H&M:lle.

23. maaliskuuta 2017

Keväthaaveiluja

Kevään kaipuu on kova. Tähän aikaan vuodesta alan yleensä selailla vanhoja puutarhakuvia, niitä onkin kertynyt jo useammalta vuodelta. Tästä nykyisestä pihasta ei vielä ole paljon, mutta vanhan kodin pihasta niitä kyllä löytyy. Tänään alkoi ihan hirveästi tehdä mieli kotiin helmililjoja. Metsästin niitä monestakin kaupasta ja pelkkää eioota oli. Huoltoasemalta onneksi löytyi yksi reppana ja pitihän se viimeinen ruukku sieltä kotiin pelastaa. Kukkia siinä tosin ei vielä näy, joten tässä hiukan kevättä kehiin näiden vanhojen kukkakuvien muodossa. Mukavaa torstai-iltaa!

19. maaliskuuta 2017

Granitista

Kävimme siskoni kanssa viime kuussa iki-ihanassa Granit -sisustusliikkeessä Turussa. Siellä olisi ollut vaikka mitä kivaa ostettavaa, mutta minun mielenlaadullani ei kauheasti tehdä heräteostoksia. Mietin liikaa tarvitsenko tätä oikeasti ja pyörittelen tavaroita käsissäni. Mutta tarttui sieltä sentään jotain matkaankin.

17. maaliskuuta 2017

Keväinen kimppu

Tein eilen Tulppaanitorstain hengessä ihanan keväisen kimpun tulppaaneista, neilikoista ja pajunoksista. Väreinä kimpussa on hempeää vaaleanpunaista ja lilaa. Mukavaa viikonloppua!

15. maaliskuuta 2017

Terveisiä Paratiisista

Olipas meillä kiva loma Thaimaassa. Oli oikein tehokas kaksiviikkoinen perheen parasta laatuaikaa. Uitiin, syötiin, löhöttiin ja nukuttiin hyvin. Tehtiin muutama pikkuretki allasalueen ja rannan ulkopuolellekin. Kotiin oli kiva palata onnistuneen loman jälkeen. Tänään ehdin käydä kaikki 500 lomakuvaa läpi, tässä joitain paloja reissustamme.